06 15465918

info@schilderlesamsterdam.nl

Stadionplein 67 sous

Basis­cursus

Onze basiscursus is bedoeld om de belangrijkste basistechnieken van het schilderen met olieverf onder de knie te krijgen.
  
Olieverf werd al in de veertiende eeuw door de oude meesters gebruikt en gedraagt zich heel anders dan watergedragen verfsoorten, zoals acryl- of aquarelverf. Tijdens de basiscursus leer je door verschillende opdrachten hoe je met olieverf kunt werken. De instructies van de opdrachten vind je op werkbladen op ons atelier, ze worden uitgelegd door onze docenten en je kunt ze op video (via Vimeo) bekijken in je persoonlijke account. 

Tijdens de basiscursus leer je over de volgende onderwerpen en vaardigheden:

tekenen: schetsen met houtskool 
kleurenleer: kleuren mengen en contrasten maken
toonverloop: kleuren geleidelijk in elkaar laten overlopen
portret: het in lagen opbouwen van een schilderij  
compositie: bepalen hoe je vlakken verdeelt
  
Ervaring met schilderen of een vooropleiding is niet nodig, want onze cursussen zijn toegankelijk voor iedereen. Voor zowel beginnende als gevorderde cursisten hebben we opdrachten ontwikkeld. Omdat we onze cursisten individueel begeleiden hoef je niet te wachten op een startdatum en kun je beginnen wanneer het jou uitkomt.
  • 10 lessen van 2,5 uur in ons atelier
  • 5 maanden geldig vanaf aankoopdatum
  • flexibel in te plannen in ons rooster
  • inclusief olieverf, penselen en medium
  • met extra online instructievideo’s (via Vimeo)
  • 319 (incl. btw)

Hoe werkt het
Precies?

Bestel de cursus via de bestelknop hieronder. Daarna kun je een account aanmaken in ons reserveringssysteem Punchpass om de cursus af te rekenen. Je kunt je schilderlessen meteen inplannen op de beschikbare momenten in ons rooster. De geldigheidsduur van de lessen gaat in op het moment van aankoop.

Graag zien we je binnenkort in ons atelier. Je bent van harte welkom.