06 15465918

info@schilderlesamsterdam.nl

Stadionplein 67 sous

Snuffel­cursus

Olieverf werd al in de veertiende eeuw door de oude meesters gebruikt en heeft geweldige kwaliteiten. Wil je weten of schilderen met olieverf iets voor jou is? 

Meld je dan aan voor onze snuffelcursus en kom gezellig schilderen op ons atelier. 

Door eenvoudige opdrachten krijg je stap voor stap gevoel met het materiaal. 

Je start met een oefening in houtskool en het schilderen van een bol waarin verschillende kleuren in elkaar overlopen. Je leert over contrasten en hoe je op een overzichtelijke manier kleuren mengt, waardoor je al gauw ontdekt hoe je met een paar basiskleuren eindeloos veel andere kleuren je kunt maken. De snuffelcursus wordt afgerond met een opdracht waarin je je eigen schilderij maakt. Daarin gebruik je een paar belangrijke basistechnieken om daarna je fantasie de vrije loop te laten gaan.  

Onze docenten begeleiden je bij het maken van de opdrachten. De instructies voor de opdrachten vind je ook op werkbladen in het atelier. Daarnaast kun je video’s van de opdrachten bekijken in je persoonlijke account. Zo kun je thuis nog eens rustig bekijken wat je hebt geleerd en je misschien alvast voorbereiden op je volgende de les. Na vier lessen is het mogelijk de snuffelcursus om te zetten in een basiscursus. 

Ervaring met schilderen of een vooropleiding is niet nodig, want onze cursussen zijn toegankelijk voor iedereen. Voor zowel beginnende als gevorderde cursisten hebben we opdrachten ontwikkeld. Omdat we onze cursisten individueel begeleiden hoef je niet te wachten op een startdatum en kun je beginnen wanneer het jou uitkomt.

  • 4 lessen van 2,5 uur in ons atelier
  • 10 weken geldig vanaf aankoopdatum
  • flexibel in te plannen in ons rooster
  • inclusief olieverf, penselen en medium
  • met extra online instructievideo’s (via Vimeo)
  • 169 (incl. btw)

Hoe werkt het
Precies?

Bestel de cursus via de bestelknop hieronder. Daarna kun je een account aanmaken in ons reserveringssysteem Punchpass om de cursus af te rekenen. Je kunt je schilderlessen meteen inplannen op de beschikbare momenten in ons rooster. De geldigheidsduur van de lessen gaat in op het moment van aankoop.

Graag zien we je binnenkort in ons atelier. Je bent van harte welkom.