06 15465918

info@schilderlesamsterdam.nl

Stadionplein 67 sous

Uitge­breide
basis­cursus

Net als in de basiscursus behandelen we de basistechnieken van het schilderen met olieverf, maar tijdens deze uitgebreide cursus leer je ook abstract schilderen en word je uitgedaagd om ‘buiten de lijntjes te kleuren’.

Technieken zoals nat-in-nat schilderen worden behandeld en je doet een oefening waarmee je in plaats van de rechterhersenhelft, die meer actief is tijdens het schilderen, de linkerhersenhelft extra activeert.

Je volgt de opdrachten via werkbladen op ons atelier, ze worden uitgelegd door onze docenten en ze zijn beschikbaar op video. Het programma van de uitgebreide basiscursus is als volgt:

tekenen: schetsen met houtskool
kleurenleer: kleuren mengen / contrasten maken
toonverloop: kleuren geleidelijk in elkaar laten verlopen
portret: het in lagen opbouwen van een schilderij
compositie: bepalen hoe je vlakken verdeelt
perspectief: vanuit een bijzondere invalshoek werken
extra schildertechniek: nat-in-nat schilderen
abstract schilderen

Ervaring met schilderen of een vooropleiding is niet nodig, want onze cursussen zijn toegankelijk voor iedereen. Voor zowel beginnende als gevorderde cursisten hebben we opdrachten ontwikkeld. Omdat we onze cursisten individueel begeleiden hoef je niet te wachten op een startdatum en kun je beginnen wanneer het jou uitkomt.

  • 20 lessen van 2,5 uur in ons atelier
  • 8 maanden geldig vanaf aankoopdatum
  • flexibel in te plannen in ons rooster
  • inclusief olieverf, penselen en medium
  • met extra online instructievideo’s (via Vimeo)
  • 639 (incl. btw)

Hoe werkt het
Precies?

Bestel de cursus via de bestelknop hieronder. Daarna kun je een account aanmaken in ons reserveringssysteem Punchpass om de cursus af te rekenen. Je kunt je schilderlessen meteen inplannen op de beschikbare momenten in ons rooster. De geldigheidsduur van de lessen gaat in op het moment van aankoop.

Graag zien we je binnenkort in ons atelier. Je bent van harte welkom.