06 15465918

info@schilderlesamsterdam.nl

Stadionplein 67 sous

FAQ

Zeker! De snuffelcursus, basiscursus, uitgebreide basiscursus en jaarcursus zijn geschikt voor beginners. Je leert de basistechnieken van het schilderen met olieverf. Zelfs als je nog nooit een penseel hebt aangeraakt, ben je welkom in ons atelier.

Heb je nog geen ervaring met olieverf? Kies dan voor de snuffelcursus (4 lessen), basiscursus (10 lessen), uitgebreide basiscursus (20 lessen) of jaarcursus (40 lessen). Bij alle drie de cursussen leer je de basics van het schilderen met olieverf, maar hoe diep je hierop ingaat verschilt.

Heb je de basics al onder de knie? Kies dan voor een van onze vervolgcursussen. Je hebt keuze uit meerdere lespakketten die verschillen van omvang.

Ja! In onze lessen word je individueel begeleid door de docenten, die allemaal Nederlands en Engels spreken. Je kunt dus zelf aangeven welke taal je voorkeur heeft.

Na aanschaf van een van onze lespakketten, kun je zelf je schilderlessen inplannen in ons rooster op het moment dat het jou uitkomt. Je hoeft dus niet steeds op dezelfde dag te komen en je kunt zelf bepalen hoe vaak je komt lessen. De lessen zijn niet klassikaal, je wordt individueel begeleid door de docent. De docent ziet van tevoren welke les je komt volgen en helpt je op jouw niveau.

In het atelier is alles aanwezig wat je nodig hebt, je hoeft dus niks mee te nemen. Alle materialen zijn bij de cursus inbegrepen, behalve de schildersdoeken. Je kunt de canvas doeken in het atelier kopen voor een schappelijke prijs, beginnend bij 2 euro voor een klein doek.

Je kunt een gereserveerde les altijd annuleren in je Punchpass account. Tot 12 uur voor de aanvang van de les krijg je je credits terug en kun je je les op een ander moment inplannen. Binnen 12 uur voor de aanvang gaan je credits verloren. Je kunt een les niet telefonisch of per email annuleren.

Wij bieden geen losse lessen aan. Ons kleinste pakket, de snuffelcursus, bestaat uit 4 lessen en is bedoeld om te ontdekken of je het schilderen met olieverf leuk vindt. Als je één middag wilt komen schilderen, kun je een van onze workshops volgen.

In de vervolgcursus specialiseer je je verder in het schilderen met olieverf. Dit kan door verder te gaan met de door ons ontwikkelde uitdagende opdrachten of vrij te schilderen onder begeleiding van de docent.

De video’s bekijk je via je Punchpass account. Het wachtwoord om de video’s te bekijken vind je in de welkomstmail die je ontvangt bij aanschaf van een cursus.

Ja! Naast onze reguliere lessen kun je bij ons ook priveworkshops voor een groep vrienden, familie of als bedrijfsuitje aanvragen. Stuur daarvoor een email met de gewenste datum en het aantal personen naar info@schilderlesamsterdam.nl.