Privacy & Cookies

Schilderles Amsterdam zorgt ervoor dat jouw gegevens privé blijven. 
We doen geen gekke dingen met je gegevens. Ze worden niet verkocht. 

In deze privacy- en cookieverklaring kun je lezen welke gegevens Schilderles Amsterdam verwerkt, waarom wij dat doen, wie er toegang heeft tot jouw gegevens en wat je rechten zijn. 

Deze privacy- en cookieverklaring is van toepassing op de webshop van Schilderles Amsterdam (www.schilderlesamsterdam.nl). Schilderles Amsterdam is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking van website bezoekers en (potentiële) klanten. Je kunt ons zo bereiken: Via e-mail: info@schilderlesamsterdam.nl Bellen: +31 6 23655774 Via de post: Stadionplein 67 sous, 1076 CJ in Amsterdam KvK-nummer: 58420134 Meestal krijgen we jouw persoonsgegevens direct van jouzelf. Het komt ook wel eens voor dat Schilderles Amsterdam jouw gegevens van een ander krijgt, bijvoorbeeld omdat je een schildercursus als cadeau hebt gekregen van een vriend of vriendin. ● Afhandelen van jouw bestelling Wanneer jij een bestelling plaatst op de webshop van Schilderles Amsterdam, verwerken wij gegevens zoals jouw NAW-gegevens, e-mail, telefoonnummer, factuur- en leveringsgegevens, en financiële gegevens om de bestelling te kunnen uitvoeren en afhandelen. Soms moet jij je eerst aanmelden om een rittenkaart te kunnen bestellen. Wij vragen hiervoor om jouw naam, e-mailadres en een wachtwoord. Inloggen kan ook via een Google-account. Wanneer je daarvoor kiest, ontvangen wij informatie van Google zoals jouw e-mailadres en naam. Bij zakelijke klanten kunnen we tevens om het zakelijke telefoonnummer, e-mailadres, naam van de contactpersoon en organisatienaam vragen. Wij maken gebruik van het reserveringssysteem Punchpass. Hierin kan je gemakkelijk jouw gegevens wijzigen of jouw account verwijderen. Wij raden je aan om geen gevoelige gegevens, zoals gegevens over jouw gezondheid, achter te laten in jouw account. Bekijk de privacyverklaring van Punchpass. Voor de afhandeling van jouw bestelling maken we gebruik van de betalingsprovider Stripe. Meer weten over wat Stripe allemaal met jouw persoonsgegevens doet? Lees dan de van Stripe goed door. De grondslag voor het verzamelen van deze gegevens door Schilderles Amsterdam is het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten. Als je contact opneemt met Schilderles Amsterdam omdat je een vraag, verzoek of klacht hebt, slaan wij jouw bericht en contactgegevens op zodat we in staat zijn op jouw bericht te reageren. Deze gegevens verwerkt Schilderles Amsterdam onder de grondslag overeenkomst, wanneer de vraag, verzoek of klacht betrekking heeft op de dienstverlening. In alle overige situaties verwerken we de gegevens op basis van ons gerechtvaardigd belang om te kunnen reageren op jouw bericht. Wij, of derden, plaatsen cookies om de website naar behoren te laten functioneren, het gebruik van de website te analyseren en jouw gedrag te kunnen volgen. Deze gegevens worden verwerkt met jouw toestemming. Onder het kopje “Cookies” kun je hier meer over lezen. Schilderles Amsterdam heeft een gerechtvaardigd commercieel belang om aan bestaande klanten marketingberichten te sturen (uiteraard is het recht van verzet geboden). Geef jij toestemming om onze nieuwsbrief zo nu en dan in jouw mailbox te ontvangen? Dan verwerken wij jouw e-mailadres, om de nieuwsbrief te kunnen sturen. Je kan je op elk moment afmelden hiervoor: de nieuwsbrief bevat altijd een afmeldlink. Jouw gegevens worden nog even op de blokkeerlijst van bewaard op het moment van uitschrijven: dit is een standaard feature om te voorkomen dat je alsnog e-mails ontvangt van Schilderles Amsterdam. Het kan voorkomen dat Schilderles Amsterdam een foto of video van jou maakt tijdens een cursus of workshop op locatie. Deze foto’s en video’s willen wij namelijk graag tonen op onze website en social mediakanalen. Wij vragen altijd om toestemming, voordat wij hiertoe overgaan. Wil je jouw toestemming intrekken? Laat het ons gerust weten. Wij verwijderen dan direct het beeldmateriaal waarop jij te zien bent. ● Het kan voorkomen dat Schilderles Amsterdam jouw persoonsgegevens moet verwerken, omdat de wet dit eist. ● Wij willen graag verhalen van tevreden klanten op onze website kunnen tonen. Na afronding van de overeenkomst kunnen wij je daarom om een review vragen. Wij vragen altijd om toestemming, voordat wij de review op onze website of social mediakanalen plaatsen. Bij de review tonen wij jouw voornaam en foto. Jouw review blijft zichtbaar totdat wij hem verwijderen, of jij hebt aangegeven jouw toestemming te willen intrekken. Op deze website staan social media buttons van Instagram, Facebook, LinkedIn en mogelijke andere links naar websites van derden. Als jij op een social media button klikt, kunnen er cookies worden geplaatst. Het privacyreglement van het specifieke platform is op deze link van toepassing en niet deze privacy- en cookieverklaring. Wij kunnen helaas niet garanderen dat deze derden op een veilige manier met jouw gegevens omgaan. Schilderles Amsterdam raad je daarom aan om de privacyverklaringen van deze derde partijen te lezen, voordat jij op een button of link klikt. Jij kan hier lezen hoe deze platformen omgaan met jouw privacy: ● Instagram ● Facebook ● LinkedIn Schilderles Amsterdam bewaart jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de in deze privacy- en cookieverklaring genoemde doeleinden. De vereiste bewaartermijnen worden bovendien bepaald aan de hand van wet- en regelgeving. Heb je een bestelling gedaan op deze website? Dan bewaren we de factuurgegevens totdat de bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dit zijn we wettelijk verplicht). Wij willen natuurlijk voorkomen dat jouw gegevens in verkeerde handen vallen. Daarom hebben we passende beveiligingsmaatregelen genomen om misbruik van en ongeoorloofde toegang tot jouw persoonsgegevens te voorkomen, zoals een beveiligde verbinding door middel van TLS. Bovendien verwijderen wij gegevens die wij niet langer nodig hebben. Je dient je ervan bewust te zijn dat je zelf verantwoordelijk bent voor de beveiliging van jouw apparatuur en van jouw eigen internetverbinding, en dat deze nooit 100% veilig zijn. De verzending van persoonsgegevens via internet geschiedt dan ook op eigen risico. Schilderles Amsterdam deelt jouw gegevens met een aantal partijen wanneer dit mag volgens de wet. Wij verstrekken gegevens aan derde partijen wanneer dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst, jij hiervoor jouw toestemming hebt gegeven, Schilderles Amsterdam een gerechtvaardigd belang heeft of de wet dit verplicht. Jouw gegevens kunnen worden doorgeven aan de volgende (categorieën van) ontvangers: ● Hosting van de website ● Mailservers ● Reserveringssysteem Punchpass ● Google ● Betaalproviders- en partners ● Webwinkel software ● Boekhouder en boekhoudsoftware ● Nieuwsbriefprovider ● Cookie leveranciers ● Bezorgdiensten ● IT-leveranciers en dienstverleners Het is mogelijk dat jouw persoonsgegevens worden doorgegeven of opgeslagen buiten Europa. Schilderles Amsterdam doet dit alleen als er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Een modelovereenkomst met aanvullende waarborgen bijvoorbeeld. Jij blijft de baas over jouw gegevens. Als je persoonsgegevens aan Schilderles Amsterdam hebt verstrekt, kan je een verzoek toesturen om deze gegevens gratis in te zien, te wijzigen, een kopie te ontvangen, te verwijderen en het gebruik te beperken. Heb je toestemming gegeven voor de verwerking van jouw gegevens? Dan kan je dit op elk moment intrekken. Verderop kan je lezen hoe je jouw toestemming voor het plaatsen van bepaalde soorten cookies kan wijzigen. Je kunt trouwens ook altijd bezwaar maken tegen het gebruik van je gegevens voor marketingdoeleinden. Stuur een e-mail naar info@schilderlesamsterdam.nl om gebruik te maken van jouw rechten. Schilderles Amsterdam maakt gebruik van cookies. Helaas zijn het geen roze koeken, maar kleine tekstbestandjes die bij het eerste bezoek aan deze website worden opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. Wanneer je deze website voor het eerst bezoekt, kan je zelf aangeven wat wij van je mogen analyseren en volgen. Wij plaatsen daarnaast cookies zonder jouw toestemming, omdat deze echt noodzakelijk zijn voor een goed gebruik van de website. Met Google Analytics houdt Schilderles Amsterdam bij hoe je deze website gebruikt. Deze service wordt aangeboden door het Amerikaanse bedrijf Google en hiermee worden cookies geplaatst. Google verzamelt onder andere jouw IP-adres, het aantal gebruikers en sessies, locatiegegevens, informatie over je apparaat, browser en sessieduur. Dit soort cookies wordt maximaal 2 jaar op jouw apparaten bewaard. Wil je meer weten over Google Analytics en de cookies die deze service plaatst? Klik dan . Wil je liever niet dat Google Analytics jouw gegevens gebruikt? Maak dan gebruik van de opt-out regeling door te klikken. Je kan cookies zelf uitschakelen en verwijderen. Houd er dan wel rekening mee dat deze website niet meer optimaal werkt. Raadpleeg de handleiding van jouw browser om cookies uit te schakelen. Wil je graag een stappenplan volgen om cookies te verwijderen? Klik dan . Heb je vragen of opmerkingen over de verwerking van jouw persoonsgegevens, neem dan contact op (zie contactgegevens bovenaan deze verklaring). Schilderles Amsterdam helpt je graag verder. Je hebt bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan je doen door te klikken. Deze privacy- en cookieverklaring kan van tijd tot tijd gewijzigd worden. De meest actuele versie is te allen tijde in te zien op deze website.