Protocol coronamaatregelen Schilderles Amsterdam 
aangepast op 27 november 2021
  
Algemeen 
In overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM geldt in het algemeen:   
 ·    was vaak en goed je handen.
 ·    houd 1,5 meter afstand
 ·    blijf thuis bij klachten en laat je testen
 ·    zorg voor voldoende frisse lucht

Openingstijden
Locaties voor kunst en cultuur zijn gesloten van 17:00 tot 5:00 uur. Schilderlessen die oorspronkelijk in de avond gepland stonden worden naar een ander moment verplaatst. In ieder geval tot 19 december werken we met een aangepast rooster dat je hier kunt bekijken. 

Reserveren 
Schilderles Amsterdam werkt met het online reserveringssysteem Punchpass. Om lessen te kunnen volgen, maken cursisten eerst een account aan bij Punchpass. Zo weten we precies wie op welk moment in het atelier aanwezig is.  

Coronatoegangsbewijs
We zijn verplicht om met een coronatoegangsbewijs te werken. Dit kan een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag zijn. 

Mondkapje 
Als je rondloopt in het atelier ben je verplicht om een mondkapje te dragen. Zodra je weer op je werkplek bent om te schilderen, kun je het mondkapje weer afdoen.

1,5 meter afstand
Het is verplicht om in het atelier 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren. Wij zorgen ervoor dat de vaste werkplekken op 1,5 meter afstand van elkaar blijven.   
 
Ventilatie 
We zorgen voor een goed geventileerde ruimte. De ramen van ons atelier staan open zodat je in frisse lucht kunt werken. Aanvullend kan er een ventilator aangezet worden. 

Hygiënemaatregelen 
Op het atelier is aanwezig 
 ·        zeep 
 ·        papieren handdoekjes  
 ·        handschoentjes 
 ·        desinfecterende oppervlaktespray 
  
Daarnaast houden we ons aan een intensief schoonmaakrooster.  
  
Tot slot 
Bij nieuwe richtlijnen vanuit de overheid of het RIVM kunnen er aanvullingen of wijzigingen in dit protocol komen. Ook als blijkt dat dingen verbeterd kunnen worden na een tijdje praktijkervaring kunnen we het protocol aanpassen. Onze cursisten worden hierover tijdig geïnformeerd.