06 15465918

info@schilderlesamsterdam.nl

Stadionplein 67 sous

Protocol coronamaatregelen

Protocol coronamaatregelen Schilderles Amsterdam 
aangepast na de persconferentie van het kabinet van 15 februari 2022
  
Algemeen 
In overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM geldt in het algemeen:   
 ·    was vaak en goed je handen
 ·    houd 1,5 meter afstand - verandert in het advies om elkaar de ruimte te geven 
 ·    blijf thuis bij klachten en laat je testen
 ·    zorg voor voldoende frisse lucht

Reserveren 
Schilderles Amsterdam werkt met het online reserveringssysteem Punchpass. Om lessen te kunnen volgen, maken cursisten eerst een account aan bij Punchpass. Zo weten we precies wie op welk moment in het atelier aanwezig is.  

Coronatoegangsbewijs
We zijn verplicht om met een coronatoegangsbewijs te werken. Dit kan een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag zijn. Na 25 februari komt deze verplichting te vervallen en is het niet meer nodig om een coronatoegangsbewijs te laten zien. 

Mondkapje 
Het gebruik van mondkapjes is binnen verplicht vanaf 13 jaar, zowel bij verplaatsing door het atelier als op je zitplaats. Na 18 februari vervalt de mondkapjesplicht voor de locaties waar met een coronatoegangsbewijs wordt gewerkt, zoals ons atelier. Als je het prettig vindt om alsnog een mondkapje te dragen dan kan dat natuurlijk. 

1,5 meter afstand
Het is verplicht om in het atelier 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren. Wij zorgen ervoor dat de vaste werkplekken op 1,5 meter afstand van elkaar blijven. Na 18 februari wordt de verplichte 1,5 meter afstand op locaties met een coronatoegangsbewijs opgeheven. Wel blijven we de 1,5 meter tussen de werkplekken bewaren en het maximum van 15 cursisten per lesmoment. Zo behoud je de mogelijkheid om afstand te bewaren, als je dat zou willen. 
 
Ventilatie 
We zorgen voor een goed geventileerde ruimte. De ramen van ons atelier staan open zodat je in frisse lucht kunt werken. Aanvullend kan er een ventilator aangezet worden. 

Hygiënemaatregelen 
Op het atelier is aanwezig 
 ·        zeep 
 ·        papieren handdoekjes  
 ·        handschoentjes 
 ·        desinfecterende oppervlaktespray 
  
Daarnaast houden we ons aan een intensief schoonmaakrooster.  
  
Tot slot 
Bij nieuwe richtlijnen vanuit de overheid of het RIVM kunnen er aanvullingen of wijzigingen in dit protocol komen. Ook als blijkt dat dingen verbeterd kunnen worden na een tijdje praktijkervaring kunnen we het protocol aanpassen. Onze cursisten worden hierover tijdig geïnformeerd.